Servicii

Renovezi

 
Renovarea unui apartament sau a unei case poate fi o operatiune costisitoare si obositoare.
 
PASUL 1
 
Prima data trebuie sa atribui un buget pentru proiectul tau de renovare. Trebuie sa ai in vedere ca exista sanse foarte mari sa-l epuizezi inainte de finalizarea renovarii. De accea e bine sa ai un fond de rezerva pe care sa-l folosesti pentru finalizarea proiectului.
 
Daca bugetutul este insuficient, REDCON 1 te ajuta sa-ti incepi proiectul prin achizitionarea produselor cu plata in 6 rate egale fara dobanda prin serviciul STAR BT de la Banca Transilvania.
 
PASUL 2
 
Urmatoarea etapa este aceea de punere in executie a proiectului de renovare. Aceasta etapa presupune sa repari sau sa inlocuiesti instalatiile sanitare, termice si electrice, ferestrele si usile, parchetul, gresia si faianta. Toate aceste lucruri presupun un nivel de cunostinte tehnice pe care s-ar putea sa nu le ai.
 
De aceea la REDCON 1 ai consilier dedicat care se va ocupa de fiecare etapa a proiectului tau. El te va ajuta sa evaluezi necesarul de material, sa alegi cea mai buna oferta de produse. Tot el se va asigura de rapiditatea transportului catre apartamentul sau casa ta.
 
Daca esti acasa si vrei sa aflii cat mai multe despre cum sa renevozi, ai la indemana informatii pretioase in meniul GHIDUL MESERIASULUI, sau in sectiuna de INTREBARI FRECVENTE.
 
Daca nu ai gasit un raspuns adecvat la problemele tale atunci poti accesa meniul CONSILIER REDCON 1. In cel mai scurt timp iti va oferi solutiile necesare.
 
Este bine sa achizitionezi produse de calitate astfel ai garantia unei locuinte moderne si curate pe o perioda cat mai mare. La magazinele REDCON 1 gasesti toate produsele de care ai nevoie, de la caramida pana la var lavabil. In functie de cantatitatea produselor cumparate, beneficiezi de bonusuri si discounturi din valoarea totala.
 
Ai renovat si ti-au ramas materiale?
 
Nici o problema. REDCON 1 iti ofera posibilitata sa returnezi produsele si sa primesti contravaloarea lor in bani sau in alte produse.
 
Daca esti hotarat sa incepi renovarea apartamentului sau a casei, iti reamintim ca trebuie sa ai rabdare, sa parcurgi toate etapele corespunzator, sa te documentezi cat mai mult si sa te implici in fiecare pas al renovarii.
 
Detalii în magazinele REDCON 1, suna la 0720 550243 sau trimite un mail la info@redcon1.ro si un membru al echipei REDCON 1 va lua imediat legatura cu tine.